Λοιπόν το είδα το replay
Έγινε αυτό που είπε ο Billy. Πίστεψα πως σε είχα αφήσει πίσω και επειδή το σημείο είναι δύσκολο δεν είχα την πολυτέλεια να κοιτάξω καθρέφτη (βλέπω τα λάστιχα στο view και μάλιστα πολύ μπροστά οπότε για να δω πρέπει να γυρίσω πίσω εντελώς).
Αυτό που έκανα δηλαδή, αφού σε προσπέρασα, ήταν να ακολουθήσω την αγωνιστική μου γραμμή. Αν ήξερα πως είσαι δεξιά μου, ακόμη και πιο πίσω να ήσουν, τότε θα σου άφηνα χώρο.
Δεν είχα λόγο να σε κλείσω, αφενός γιατί μιλάμε για event παρέας, αφετέρου γιατί και δίπλα μου να έφτανες δεν υπήρχε περίπτωση να με προσπεράσεις εκεί.
Ωστόσο όμως, δεν μπορώ να μη σχολιάσω αυτά που λες περί δέντρου, δάσους και και λοιπά τα οποία τα θεωρώ χαζά. Και επειδή καλό είναι να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους,
το ότι συγχύστηκες και πέταξες έξω τον Mike αποδεικνύει πως εσύ τον πήρες πολύ σοβαρά τον αγώνα και μόνο για τον χαβαλέ δεν έτρεχες. Δηλαδή ο χαβαλές πότε είναι? Όταν κερδίζεις εσύ?
Να είμαστε και λίγο σοβαροί ε? Χαβαλές σημαίνει "τρέχουμε για να το απολαύσουμε και άμα τερματίσουμε πιο πίσω δεν έγινε και τίποτα".
Επίσης ΔΕΝ σε πέταξα, εσύ έκανες το λάθος να μην φρενάρεις. Για να μιλάμε και αγωνιστικά εκτός των άλλων και να μαθαίνουμε κιόλας από τους αγώνες.
Στο ερώτημα σου τι θα έκανα εγώ είναι το εξής: θα πατούσα φρένο. Πολύ απλά γιατί την έχω πάθει κι εγώ έτσι και πλέον ξέρω και επίσης γιατί σε εκείνο το σημείο δεν ωφελεί πουθενά να βρεθείς δίπλα. Απεναντίας, βολεύει περισσότερο να μείνεις πίσω και να έχεις ορατότητα για το επερχόμενο S.
Τέλος πάντων, καλό είναι να βλέπεις τα πράγματα και από την οπτική των άλλων γιατί κερδίζεις σε εμπειρία. Όπως είπα και πιο πάνω, την ταχύτητα την έχεις.
Αν μελετήσεις λίγο περισσότερο τις λεπτομέρειες την αγωνιστικής δεοντολογίας, σε συνδυασμό με την εμπειρία που συνεχώς θα αποκομίζεις, θα έχεις super αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.
Είναι επίσης πολύ σημαντικό για έναν οδηγό να έχει στο μυαλό του και τη συνέχεια του αγώνα. Π.χ "έφτασα δίπλα του, και μετά?"

Το θεμα που ανεφερε ο Chris οτι ηταν λιγο χυμα η κατασταση ειναι μερος του event να ειμαστε λιγο χυμα
Μη δίνεις σημασία Billy. Τόσο καιρό τρέχω σε επίσημους αγώνες οπότε καταλαβαίνεις, η δύναμη της συνήθειας.
Όπως είπα εγκλιματίστηκα μετά και το απόλαυσα

Όσο για το combo... και εγώ στην αρχή ήθελα να γράψω πως δεν λέει αλλά ΟΚ, κάποιες φορές είναι καλύτερα να δοκιμάζεις πρώτα.
Μου άρεσε (μάλλον είμαι ανώμαλος κι εγώ όπως το combo

)