Greek Virtual Racing team • Προβολή θέματος - UMC Endurance 2010
   official greek lfs community   

lfsworld banner lfs banner LFS S2 is a serious racing simulator. No arcade modes, no steering aids - YOU have to do the driving.

UMC Endurance 2010

Εσωτερικό ελληνικό πρωτάθλημα αντοχής

Συντονιστής: Συντονιστές

UMC Endurance 2010

Δημοσίευσηαπό subaru555 την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:15 pm
IP:

Όλα είναι έτοιμα για το Unofficial Mini Challenge Endurance 2010 (UMC Endurance 2010).
Το combo είναι XFG, XRG, LX4, LX6, XRT, RB4, FXO, FZ5, RAC* @ AS3.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τον αγώνα και να δηλώσετε συμμετοχή στην Καρτέλα του UMC Endurance στο μενού διοργανώσεις.

Αυτό θα είναι από εδώ και πέρα το "κέντρο" του αγώνα**.
  • Στην 1η καρτέλα υπάρχουν μαζεμένες όσες πληροφορίες σας χρειάζονται.
  • Στην 2η η φόρμα δήλωσης συμμετοχών και η λίστα με τις συμμετοχές.
  • Στην 3η βρίσκεται η καρτέλα με τ' αποτελέσματα
Το φόρουμ θα υπάρχει για επίλυση διαφορών και γενική αγωνιστική συζήτηση. Ό,τι απορίες έχετε για το σύστημα και τον αγώνα θα τις γράφετε από κάτω στα σχόλια

Προωθητικό Υλικό.
(χρησιμοποιείστε το βίντεο και την εικόνα από παραπάνω)
Σημ. Τα λινκ ίσως χρειαστεί σε μερικά site να τα επεξεργαστείτε λίγο για να φαίνονται
Κώδικας: Επιλογή όλων
GVR Team UMC Endurance 2010

Μετά την διοργάνωση αρκετών πετυχημένων UMC τόσο στην Demo έκδοση του [url=http://www.lfs.net/]Live For Speed[/url] (LFS) όσο και στην S2, ήρθε επιτέλους ο καιρός να διοργανώσουμε τον [b]1ο ανεπίσημο αγώνα αντοχής[/b] με διάρκεια τέσσερις ώρες!

Ο αγώνας θα γίνει στην πίστα της [b]Aston National (AS3)[/b] και τα αυτοκίνητα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα [b]XFG, XRG, LX4, LX6, XRT, RB4, FXO, FZ5, RAC[/b]. Οι οδηγοί θα τρέξουν σε [b]ομάδες των 2 ατόμων[/b] που δηλώνονται στην αυτόματη φόρμα δήλωσης συμμετοχών, στο νέο [url=http://gvrteam.gr/portal/]portal[/url]  της GVRteam. Ακόμα [url=http://gvrteam.gr/portal/leagues/live-for-speed/umc-endurance/season2010-event1/]εκεί[/url] θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για τον αγώνα καθώς και άλλο υλικό όπως αποτελέσματα και επαναλήψεις.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί[b] Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010[/b] στις 20.00 το βράδυ και οι οδηγοί θα εκκινήσουν σύμφωνα με τους χρόνους που θα επιτύχουν στα [b]δύο Live Quals[/b], τα οποία θα γίνουν τις προηγούμενες μέρες. Το μόνο που χρειάζεστε για να συμμετάσχετε είναι μια άδεια S2 του παιχνιδιού και έναν team mate, κάτοχο άδειας S2.

Τέλος θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση όλου του event από την [url=http://gvrteam.gr/forum/gvrteamtv.php]GVRteam webTV[/url], όπου έχετε την δυνατότητα να συνομιλήσετε και να σχολιάσετε τον αγώνα με του άλλους θεατές.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε, είτε σαν αγωνιζόμενοι, είτε σαν θεατές και να ζήσετε την ένταση ενός αγώνα αντοχής στο LFS.

[url=http://gvrteam.gr/portal/lfs/]Εδώ[/url]  μπορείτε να βρείτε ο,τι πληροφορίες χρειάζεστε για το παιχνίδι στα ελληνικά !
[url=http://gvrteam.gr/portal/]GVRteam Portal[/url]
[url=http://gvrteam.gr/forum/index.php]GVRteam Forum[/url]
[b]Ζήστε την Ένταση !![/b]

Προσοχή: Να δηλώσετε συμμετοχή μόνο όταν θα είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας.

Καλό αγώνα :)

Spoiler: show
*σας το έκανα πάλι το χατίρι. Ήξερα ότι υπάρχουν διεστραμμένα μυαλά αλλά όχι και τόσο. :P
**Τεστάρουμε αυτό το σύστημα γιατί με φαίνεται πιο εύχρηστο, οπότε καλό θα ήταν να το χρησιμοποιήσουμε και στο UMC S2.

Τα παρακάτω είχαν γραφεί αρχικά, δεν ισχύουν πια. 8)

Μετά την οργάνωση αρκετών πετυχημένων UMC που αναδεικνύουν το πρόσωπο της GVR σαν ομάδα στο παγκόσμιο επίπεδο, καιρός είναι να διοργανώσουμε και ένα πανελλήνιο (παγκόσμιο?!?) event αντοχής, ίσως έναν από τα αδικημένα είδη αγώνων στο LFS. Το θέμα αυτό γίνεται εδώ και όχι στα μυστικά μπουντρούμια της GVR, περισσότερο για να δω πόσοι ενδιαφέρεστε πραγματικά για κάτι τέτοιο.

Προτείνω λοιπόν αγώνα σε μεγάλη πίστα Aston Gran Prix ή Kyoto GP Long με αυτοκίνητα που χωρίζονται σε πολλές διαφορετικές κατηγορίες ώστε να καλύψουμε όλα τα γούστα και να το κάνουμε πιο αληθινό.
Τα αυτοκίνητα που θα συμμετάσχουν είναι τα παρακάτω χωρισμένα το καθένα στην κατηγορία του. Ένα αυτοκίνητο μπορεί να ανήκει και σε περισσότερες από μία κατηγορίες. Έχουμε λοιπόν:

K1: XFG-XRG
K2: XRT-RB4-FXO-LX4
K3: FZ5-LX6
LX: LX4-LX6
FWD: XFG-FXO
RWD: XRG-XRT-FZ5
4WD:RB4
Παράδειγμα: Μπορώ να βγω 1ος στην RWD και 2ος στην Κ2 και 6ος γενικής ενώ οδηγώ XRT.

Κάθε αυτοκίνητο
θα έχει 2 οδηγούς με μέγιστη ώρα συνεχόμενης οδήγησης 30 λεπτά. Ο αγώνας σύνολο θα κρατήσει 4 ώρες. Πρέπει δηλαδή, στην καλύτερη περίπτωση, να γίνου υποχρεωτικά 8 αλλαγές και ο κάθε οδηγός να τρέξει από 4 30λεπτα. Αλλιώς μπορούν να αλλάζουν σε κάθε γύρο χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Η σειρά εκκίνησης θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον χρόνο που θα γίνει στα 2 Live Quals, από μισή ώρα το καθένα. Στο 1ο θα τρέξουν οι 1οι οδηγοί της ομάδας και στο 2ο οι δεύτεροι, Ο καλύτερο χρόνος του Q1 και του Q2 θα προστεθούν και ο τελικός χρόνος θα μας δώσει σειρά εκκίνησης. Τα Quals θα γίνουν μια μέρα πριν τον αγώνα.

Νικητής θα είναι η ομάδα που θα κάνει τους περισσότερους γύρους στον χρόνο των 4 ωρών. :ditto:

Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν σαν Ομάδα και δεν αλλάζουν μετά την δήλωση τους (εκτός εξαιρέσεων).
Πχ Turbo Racing Team: 1.Χ-2.Ψ

Ημερομηνία δεν βάζω, την αφήνω σε σας, αλλά θα πρότεινα τελευταία βδομάδα Φλεβάρη ή 2 πρώτες βδομάδες Μαρτη και ώρα από τις 7.00μμ μέχρι τις 10.00μμ

Περιμένω τις ιδέες και τις παρατηρήσεις σας :thumbsup:
Το παραπάνω είναι ιδέα του Μιχάλη αλλά με πληρώνει για να γράφω. :lool:
Τελευταία επεξεργασία από subaru555 και Πέμ Φεβ 18, 2010 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

Άβαταρ μέλους
subaru555
Moderator
Moderator

LFS Licence name: Subaru555_GR

Re: UMC Endurance 2010

Δημοσίευσηαπό sosna την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:23 pm
IP:

Φοβερή ιδέα κ δηλώνω μέσα!

Πίστα δεν με ενδιαφέρει,όποια θέλετε,αμάξι θα διαλέξω κανά LX λογικά.

Με άλλα λόγια εξασφαλισμένη διασκέδαση για τρεις ολόκληρες ώρες!

υγ:σας παρακαλώ να μην αρχίσουμε τις διαφωνίες για πίστα κ αυτοκίνητο!Ας τρέξουμε για να φχαριστηθούμε! :ditto: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

έντιτ2:θα πρότεινα τη σύσταση ομάδων με έναν ''εμπειρο'' κ ένα πιο νέο για να έχει ενδιαφέρον.
Τελευταία επεξεργασία από sosna και Παρ Φεβ 05, 2010 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορά/ες συνολικά
ΣΜΟΥΤΣ.....!

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Άβαταρ μέλους
sosna
Spinning with the shaft
Spinning with the shaft

LFS Licence name: sosna

Δημοσίευσηαπό Mike Racer την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:26 pm
IP:

Εγω ειμαι μεσα...εννοειται! :P εχω ενα θεματακι με την ωρα αλλα ειναι πολυ καλο σαν event..να δουμε και αντοχες βρε παιδι μου!! :P
F O R Z A I T A L I A ## AIGIO RACETECH ##

Άβαταρ μέλους
Mike Racer
Moderator
Moderator

LFS Licence name: Mike_Racer

Δημοσίευσηαπό Chris την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:29 pm
IP:

Μέσα κι εγώ!
Και δεν με ενδιαφέρει το combo αν... τρέξω με ότι car θέλω :D

Υ.Γ Θα πρέπει να βρούμε team mates όμως ε? Πάω να βάλω αγγελία :P
Άβαταρ μέλους
Chris
Engaged with the clutch
Engaged with the clutch

LFS Licence name: vourliotis

Δημοσίευσηαπό subaru555 την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:39 pm
IP:

sosna έγραψε:υγ:ας παρακαλώ να μην αρχίσουμε τις διαφωνίες για πίστα κ αυτοκίνητο!Ας τρέξουμε για να φχαριστηθούμε!.

Γι' αυτό έβαλα τόσα αυτοκίνητα .... :fiou:

sosna έγραψε:έντιτ2:θα πρότεινα τη σύσταση ομάδων με έναν ''εμπειρο'' κ ένα πιο νέο για να έχει ενδιαφέρον.

Ό,τι καλύτερο !!!
Αυτό μας κάνει καλύτερους και μας δένει σαν ομάδα !!! :ditto:

Έκανα ένα μικρό edit και άλλαξα λίγο την συνολική ώρα του αγώνα. :saint:

Άβαταρ μέλους
subaru555
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό JRIXM8 την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:46 pm
IP:

subaru555 έγραψε:
Κάθε αυτοκίνητο
θα έχει 2 οδηγούς με μέγιστη ώρα συνεχόμενης οδήγησης 30 λεπτά. Ο αγώνας σύνολο θα κρατήσει 4 ώρες. Πρέπει δηλαδή, στην καλύτερη περίπτωση, να γίνου υποχρεωτικά 4 αλλαγές και ο κάθε οδηγός να τρέξει από 2 30λεπτα. Αλλιώς μπορούν να αλλάζουν σε κάθε γύρο χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Δύο 30λεπτά; Μάλλον εννοείς 4 30λεπτά ο κάθε οδηγός για να συμπληρωθούν οι 4 ώρες.

subaru555 έγραψε:Νικητής θα είναι η ομάδα που θα κάνει τους περισσότερους γύρους στον χρόνο των 3 ωρών. :ditto:

3 ώρες ή 4 θα είναι ο αγώνας; Εγώ θα προτιμούσα 4, ίσως και παραπάνω!!!

subaru555 έγραψε:Ημερομηνία δεν βάζω, την αφήνω σε σας, αλλά θα πρότεινα τελευταία βδομάδα Φλεβάρη ή 2 πρώτες βδομάδες Μαρτη και ώρα από τις 7.00μμ μέχρι τις 10.00μμ

Μετά τις 29 Γενάρη είμαι ελεύθερος και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ημέρες και ώρες. Ό,τι βολεύει.

Φυσικά είμαι μέσα! Και αυτό που λέει ο Νάσος για ομάδες με έναν πιο έμπειρο και έναν πιο αρχάριο θα ήταν ωραίο!
Άβαταρ μέλους
JRIXM8
Site Admin
Site Admin

LFS Licence name: JRIXM8

Δημοσίευσηαπό sosna την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:56 pm
IP:

Ναι περισσότερη ώρα θα προτιμούσα κ γω!

Τελευταίο μάθημα δίνω στις 10 Φλεβάρη εγώ.

Ας γράψουν όσοι ενδιαφέρονται από πότε κ μετά μπορούν ημερολογιακά για να έχουμε μια εικόνα.
ΣΜΟΥΤΣ.....!

Γηράσκω αεί διδασκόμενος
Άβαταρ μέλους
sosna
Spinning with the shaft
Spinning with the shaft

LFS Licence name: sosna

Δημοσίευσηαπό subaru555 την Δευτ Ιαν 25, 2010 5:57 pm
IP:

Το ποστ έφαγε και θα συνεχίσει να τρώει edιts οπότε πάμε για 4 μπορεί και περισσότερες ώρες !!
Και προτείνω και live tv μιας και έτσι θα μπορούμε και να τρέξουμε και να παρουσιάσουμε χωρίς πρόβλημα !!!

Έβαλα αυτές της ημερομηνίες καθώς 27/1 μέχρι 17/2 θα μαι Κοζάνη.
Μετά θα ξαναπάω κατά τις 22/3, μπορεί και λίγο πιο μετά, μέχρι το τέλος των διακοπών του Πάσχα :ditto:
Τελευταία επεξεργασία από subaru555 και Δευτ Ιαν 25, 2010 5:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Άβαταρ μέλους
subaru555
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό Mike Racer την Δευτ Ιαν 25, 2010 6:01 pm
IP:

Εγω δεν εχω προβλημα με την ημερομηνια.Μονο με την ωρα..και αυτο γιατι η σχολη μου ειναι απογευμα μεχρι τις 9 καθε μερα..Αλλιως δν θα ειχα κανενα προβλημα....Αλλα εννοειται πως θελω να τρεξω..βασικα προτεινω οσο πιο νωρις τοσο πιο καλα για να μν πεσουν αρκετες διοργανωσεις μαζι...(γιατι τον μαρτη εχουμε το UMC S2,τοτε και το OLFSL-απ οτι εχω ακουσει παντα-)
F O R Z A I T A L I A ## AIGIO RACETECH ##

Άβαταρ μέλους
Mike Racer
Moderator
Moderator

LFS Licence name: Mike_Racer

Δημοσίευσηαπό subaru555 την Δευτ Ιαν 25, 2010 6:08 pm
IP:

Εγώ θα πρότεινα Κυριακή 28 Φλεβάρη ... (σημαδιακή ημερομηνία ε ?)

Άβαταρ μέλους
subaru555
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό Chris την Δευτ Ιαν 25, 2010 6:08 pm
IP:

Πολύ μακριά δεν πέφτει?
Άβαταρ μέλους
Chris
Engaged with the clutch
Engaged with the clutch

LFS Licence name: vourliotis

Δημοσίευσηαπό subaru555 την Δευτ Ιαν 25, 2010 6:16 pm
IP:

Εγώ πάλι θα έλεγα ότι ένας μήνας για να τα ετοιμάσουμε όλα φτάνει-δεν φτάνει ... είπαμε μισά πράματα η gvr δεν κάνει !!! :)

Εξάλλου ....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ !!!! :lool:
και για να τρέξω πρέπει να μαι Ηράκλειο !! :P
Αλλά θέλω και Απόκριες στην Κοζάνη και φανό !! :rocker:
Και έσκορτ Θέλω !! :roll2:
Πολλά ζητάω ?? :hm: :lool:
Τελευταία επεξεργασία από subaru555 και Δευτ Ιαν 25, 2010 6:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά

Άβαταρ μέλους
subaru555
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό panos2171 την Δευτ Ιαν 25, 2010 6:38 pm
IP:

Απο τις 17 Φεβρουαριου μεχρι και πριν τις διακοπες του Πασχα ειμαι μεσα.28 Φλεβαρη νομιζω ειναι καλη ημερομηνια.

panos2171
Άβαταρ μέλους
panos2171
Moderator
Moderator

LFS Licence name: panos2171

Δημοσίευσηαπό G.Papas την Δευτ Ιαν 25, 2010 7:27 pm
IP:

Μέσα και εγώ!!!
Θα κάνουμε ομάδα με τον Μιχάλη(Mike_racer) με όνομα SPAM TEAM!!
Ελπίζω να γίνετε να ονομάσουμε τις ομάδες μας... :fiou:

Γιώργος
Άβαταρ μέλους
G.Papas
Engaged with the clutch
Engaged with the clutch

LFS Licence name: G.Papas

Δημοσίευσηαπό migf1 την Δευτ Ιαν 25, 2010 7:28 pm
IP:

Πολύ ωραία ιδέα (αρκεί να μη... ξεφουσκώσει :p)

Εγώ δεν μπορώ να δεσμευτώ από τώρα ότι θα τρέξω, μπορώ όμως να δεσμευτώ πως θα βοηθήσω οργανωτικά.

McLaren in Greek F1 (MiG F1)
http://migf1.256.gr/

911 Carrera TeachArt
Άβαταρ μέλους
migf1
Site Admin
Site Admin

LFS Licence name: migf1

Επόμενο

Επιστροφή στο UMC Endurance

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης