από istrios την Πέμ Ιαν 21, 2010 5:37 am
IP:
Λοιπόν....την παρέλαβα σήμερα και είχαμε ένα 4ωρο τετ-α-τετ....οι πρώτες εντυπώσεις μου πολύ έως πάρα πολύ θετικές. Σε σχέση με την G25 θα έλεγα ότι είναι ένα κλικ παραπάνω σε όλους τους τομείς. Τελείως αθόρυβη και σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς το τιμόνι του αυτοκινήτου σου, με λίγο καλύτερο ffb. Το shifter είναι αρκετά ελαφρύ με μεγαλύτερη διαδρομή και δείχνει να κουμπώνουν καλά οι ταχύτητες. Στην πεταλιέρα δεν είδα διαφορές από αυτές που είδη είναι γνωστές. Το πάχος του τιμονιού έχω την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερο με λίγη καλύτερη εργονομία, όπως το αισθάνθηκα στο χέρι μου. Τα extra buttons στο τιμόνι πάρα πολύ βολικά και τ "αυτάκια" με κάπως καλύτερη αίσθηση και διαδρομή. Γενικά θα έλεγα ότι είναι ακριβώς όπως τα περιγράφουν και στο βίντεο που είδαμε από το Sim Racing Tonight. Μια μεταλλαγμένη G25 δηλαδή που μάλλον είδαν, έστω όσες μικρές αδυναμίες είχε και προσπάθησαν να τις διορθώσουν. Για τους είδη κατόχους της G25 μια τέτοια μετάβαση δεν κρίνεται απαραίτητη και από την άλλη για όσους το σκέφτονται και είναι διαθετημένοι να δώσουν 250 ευρώ το σίγουρο θα είναι ότι θα τους ικανοποιήσει.